MDP_BAILEN-67

Qui som

Benvingudes i benvinguts a la nostra escola

Som un Centre Concertat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya on impartim les etapes d’Educació Infantil (0-6), Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria. El nostre centre opta per:​

  • Un ensenyament altament personalitzat.
  • Educar en la llibertat responsable fomentada en els valors cristians i democràtics.
  • Defensar un model educatiu de participació per mitjà del diàleg entre professors, pares, alumnes i entorn cultural.
  • Formar persones capdavanteres en la nostra societat a través de la formació en les relacions interpersonals.

Som una escola que educa joves imaginatius, autònoms i perseverants i que treballa perquè tots els nens i nenes i les seves famílies sentin l’escola com casa seva. Dissenyem experiències didàctiques per a aconseguir que l’alumnat s’impliqui en el seu procés d’aprenentatge.

Caràcter propi

L’escola MDP Bailèn pertany a les Escoles Mare del Diví Pastor que van ser fundades a Catalunya per l’igualadí el Beat Josep Tous i Soler. Al llarg de la seva història, ha vetllat per donar resposta a les necessitats de l’alumnat i de les seves famílies. L’esperit de millora contínua forma part del treball de tota la Comunitat Educativa.

Treballem des d’un apropament cordial que implica senzillesa, alegria i bondat per tal que la transformació pedagògica constant en què es treballa, permeti que cada alumne/a aconsegueixi l’excel·lència pedagògica i personal, que l’ajudarà a viure des dels valors que el faran veritablement feliç.

"Som una escola humanista, plural i catalana que aposta per la innovació pedagògica i que treballa per promoure l’educació integral"
A través d’un conjunt d’intel·ligències múltiples, de valors i de talent, l’educador/a ajuda a fer créixer l'alumne perquè arribi a ser una persona lliure.

Instal·lacions

Coneix la nostra escola

Organigrama

Descarrega't el nostre organigrama
iconos-120

Consell escolar

El consell escolar és un òrgan que contribueix a promoure la implicació, col·laboració i la participació dels diferents sectors de la comunitat educativa en la gestió del centre.

La normativa que regula els consells escolars fixa renovacions parcials cada dos anys per tal de donar-li vitalitat administrativa i consens entre els diferents sectors que hi són representats.

AMPA

L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) és una entitat sense ànim de lucre l’objectiu fonamental de la qual és vetllar per una educació de qualitat en els centres educatius dels seus fills i filles i representar els interessos dels pares i mares o tutors legals en relació al centre, tot col·laborant directament amb l’escola. L’AMPA de l’escola MDP Bailèn també s’encarrega de l’organització de les activitats extraescolars.
Contacte: ampa@mdpbailen.org